13:09

ALACAKARANLIK SERİSİNİN 3 KİTABINIDA OKUDUM

 
ve işte STEPHENIE NEYER SERİSİNİN TUTULMASINA GEÇTİM
ALACAKARANLIK:İMKANSIZ BİR AŞKEdward’ın Bella’yı sevmesi kesinlikle yasak çünkü ona çok fazla zarar verebilir hatta öldürebilir bile. Ama Edward, bella’dan uzak duramıyor..  Elmayı tutan 
ellerin anlamı da Edward’ın ellerindeki aşkları..BELKİDE SONUNDA ÖLÜM VAR.
YENİ AY:Bella'nın yaşadığı vampir saldırısından sonra doğum gününü kutlamaya Edward ve ailesinin evine gider. Fakat hediye paketi kağıdı Bella'nın parmağını kesince damlayan kan yeni vejeteryan olmuş Jasper'ın kendini engelleyememesine sebep olur. Bunun sonucunda Cullen ailesi Bella ve Edward'ın iyiliği için Forks'tan ayrılırlar.

Kalbi kırılan Bella hayatı umursamaya başlar. Bu esnada Jacob Black'le de yakınlaşıyordur..
TUTULMA:Gerçekten de insanın kitabın sayfalarına girip Bella'yı yönlendirmek istediği derecede heyecanlı bir kitap. Sanki her şey mahvolacakmış gibi bir his yaratan Stephenie Meyer, her şeyi düğümleyip inanılmaz bir hale getiriyor ama ardından yine istenilen oluyor. Yeniey'da yaşanan durgunluk, burada tekrar coşkunluğu dönüyor ve insanın damağında enfes bir tat bırakıyor. O da yetmiyor serinin son romanı şafak Vakti'ni okumak için sabırsızlık veriyor. Bu seriye başlayan insan artık Bella ile yatıp Edward'la kalkıyor. Sürüklemenin ötesinde bir kitap Tutulma. Yazarın başarısı hiç dinmiyor.



0 yorum:

Related Posts with Thumbnails