13:27

AYAKKABILARI YENİLİYELİM...

  
KİM BİLİR BELKİDE HEPİMİZİN ELİNDE İŞE YARAMAYAN KULLANMADIĞIMIZ AYAKKABILAR MUTLAKA  VARDIR. BENDE VAR BU GÖRDÜĞÜM ŞEYE İNANAMADIM CESARET EDEBİLİRMİYİM DİYE DÜŞÜNDÜM BİR OKADAR DA ÇOK HOŞUMA GİTTİ.BENDE BOYAMA YAPAN BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ VAR ONLARA SORUP FİKİR ALAYIM DİYE DÜŞÜNDÜM..EVET SİZCE YAPILABİLİRMİ? BİR  FİKRİ OLAN OLMAYAN YAZSIN ...BUYURUN ÖNCE BİR İNCELEYİN YAPIM AŞAMALRINI   TIK TIK  ...

LÜTFEN YORUM BEKLİYORUM FİKRE İHTİYACIM VAR....

13 yorum:

GÜL dedi ki...

ben artık hiçbişeyimi atamıyorum senin fikrinde çok şık güle güle kullan
canım ben seni çoktan izlemeye aldım zaten sevgiler

Kbr-Bhdr dedi ki...

yaparsın hatta yapmalısın:) nasıl olsa işe yaramıomuş çirkin olsa kaybetcein bişe yok ama güzel oldumuyduu dadundan balundan yiinmezz:))

aydilber dedi ki...

sağolun güzel fikirleriniz için ..hangi boyayla yapıla bilir.fikri olan varmı

gökyüzününelleri.blogspot.com dedi ki...

yorumun için teşekkürler arkadaşım gerçekten örmesi çok zevkli örmeni isterim sevgiler

gökyüzününelleri.blogspot.com dedi ki...

çok güzel olmuş değişik eline sağlık

Gala Sanatevi dedi ki...

Çok şık olmuş. Bana çok kolay yapılabilir geldi.
Önce altın rengi boyayla boyanır. Sonra da üzerine şeffaflaşan tutkallardan ya da su bazlı vernik sürülüp kurumadan toz altın sim dökülürse muhteşem olur. Toz simler artık okulların kırtayisinde bile var. Çok kolay bulunacak şeyler. Gözden çıkarılan bir ayakkabıda denemek lazım, ben daha yeni taşındığım için her şeyi attım. Ama yazarken ben de merak ettim şimdi, bir bakim bakalım uygulanacak bir parça deri bulurum belki:))

Kbr-Bhdr dedi ki...

bnde yapmıştım ayakkabıda deişiklik altın sarısı bi ayakkabıyı siyaha boyadım bde taşladım.. ayakkabı boyasıyla oluo:))
eminönünde her renk boya var canm:)

Gala Sanatevi dedi ki...

aydilber baktım linke, çok doğru şeyler söylemişim. O da aynen öyle yapmış. Sadece sprey altın boyayla boyayıp, simi tutkalla karıştırıp sürmüş. Bu kadar basit:))
Kbr-Bhdr (ne zor ismin varmış, yazamadım bir türlü:)) her türlü şey siyah ayakkabı boyasıyla boyanır da, altın yada gümüş ayakkabı boyası varmı acaba?

aydilber dedi ki...

teşkkürler ilgin için... anladım...

mutfakcini dedi ki...

Ben de denemiştim.Çok şık baksana şunların güzelilğine :)Hadi yapalım ;)

Kbr-Bhdr dedi ki...

Evim evim güzel evim: zor mu:)) bunu ilk söleyen sensin:)) bnde bilmiodum kırtasiyeci bi arkadaş var o yapıomuş.. rengi çirkin modeli güzel olan ayakkabıları alıorm boyayıp kullanıorm dedi:) henüz denemedm açıkcası altın sarısı veya gümüşü ama en kısa zamanda tarafmdan denencektir:)

Atolyekedi dedi ki...

Aydilberciğim, simleri yapıştırman için mozaik jelini öneriyorum, hem çok sağlam bir yapıştırıcı hemde yapışınca şeffaflaşıyor. Ben ARTEKS mozaik jeli kullanıyorum. İlk döküldüğünde süt gibi rengi var ama daha sonra şeffaflaşıyor

aydilber dedi ki...

teşekükürler güzel yorumlar ve yardımlar için..

Related Posts with Thumbnails