11:47

SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI

http://fc05.deviantart.com/fs23/i/2007/332/e/3/Ermeni_Yalanlari___Invaded_by_kkbdk.jpg  
 bugün haberlerde okuduğum bir haber beni derinden yaraladı.nasıl mı?Ermeniler yalanlarını bu kez tüm dünyanın izlediği, dostluk ve barışın simgesi şarkı yarışmasına sıçrattı.
Ölen annesi için gözyaşı döktü
Ermenistan 9 şarkı ve sanatçı arasından Eva Rivas'ı ve onun Ermeni yalanlarını anımsatan şarkısı "Apricot Stone" (Kayısı Çekirdeği) seçti. Sesi ve sahne performansından çok şarkı sözleri ve timsah gözyaşlarıyla yarışmadan günler önce oyunu arttırma çalışmalarına başlayan Rus asıllı Rivas, önce Fransa'da bir parka ağaç dikti, sonra annesinin sözde Ermeni olayları sırasında öldüğünü iddia edip göz yaşı döktü. Olayın ülkelerin şarkı ve şarkıcılara verdiği oylarla belirlenen yarışma sonucunu etkilemek için Ermenistan tarafından kurgulandığı iddia edildi. tabiki bu bir kurgu ...biz bu konuda nasıl sesiz kalıyoruz...tüm dünyanın önüde bizi  suçlu durumuna düşürüyorlar ve bizde sadece dinliyoruz...hatta biz ermeniyiz diye sokakalarda bağırıyoruz...
kimse katledilmesin biz bunu istemiyoruz...biz aynı toprakları paylaşan aynı havayı soluyan aynı suyu için ayrı ama aynı yaşayan toplumlarız...nasıl ve neden aramız açılıyor bunu anlamıyorum ..ve bunu acıtasyon halinr getiriyorlar..
.şarkının sözlerde çok sinir bozucu: sen yolunu soğuk ve sıcaktan geçerek bulabilirsin
 "Bana anayurdumdan geri verilen elimde saklı kayısı çekirdeği. Kayısı çekirdeği, onu donmuş toprağa düşüreceğim. Bırak, onun yetişmesine izin ver. Bana anayurdumdan geri verilen kayısı çekirdeği sözleri yer alıyor. Şarkının "Şimdi kuzey yıldızlarını görüyorum. Fırtınada ışıl ışıl parlıyorlar. Seni sıcak tutması için bir Tanrım var.Şimdi Şiddetli rüzgarlardan korkmuyorum. Esebilirler, ancak kazanamayacaklar" sözleriyle de Türkiye'ye imalarda bulunulduğu  söyleniliyor ve  bencede öyle biz kimseyi katletmedik  biz sadece bir savaş geçirdik yüzbinlerce  insanımızın kaybettiğimiz bir savaş  ve kasıtlı bir toplumu yok etmek amaçlı bir şey yaptığımıza inanmıyorum....eğer sizde i,nannıyorsanız sesiz kalmayın

3 yorum:

Hayattan Azıcık dedi ki...

Soykırım oyunu yıllardır oynanan ve sadece kendilerinin söyleyip kendilerinin dinlediği ve bir süre sonra kendilerinin de inandığı bir yalan oldu.
Belgelerle konuşmaya yanaşmamaları dünyaya da gösterdi yalanlarını inanan cahiller bu şarkılarını dinleyip ağlansın sızlansın Türk tarihinde yapılan hiç bir savaş (Türklere karşı osmanlının yaptıkları hariç) yersiz değildi. Sevgiler...

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Anlaşılmayacak bişey yok ablası, sistematik yıpratma ve çökertme politikası...ama daha vahim olan, bizim bişey yapamamaız, görmüyorlarsa gözüne soka soka göstereceksin, metazori yapacaksın, sanki bu şarkı bilinmiyormuydu...bizde adettir, "içerdeki düşmana eyvallah etmektense dışardaki dostla el sıkışırım"

Ablası güldürdün beni, sen kendini silip tekrar eklersen yine matematiksel olarak 299 cu olursun :) şaka bir yana ne zaman ne olursa herzaman yardımcı olurum. Sevgiler canım.

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Bu ermenilere ve soykırım iddiasında bulunanlara çok güzel atasözümüz var: İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR...

Related Posts with Thumbnails