BU TARİFİ BİR LOKANTADAN ALDIM ARNAVUT ÇİĞERİNİ ONLAR KADAR YUMUŞAK YAPAMDIĞIM İÇİN SORMUŞTUM.ONLARDA BANA TAVUK ÇİĞERİYLE DENEMEMİ SÖYLEDİLER
YAPILIŞI:TAVUK ÇİĞERLERİNİ KÜÇÜK KÜÇÜK DOPRUYORUZ VE ,TUZ,BİBERLE KARIŞTIRIP MISIR UNUNA BULAYIP ÇOK KIZGIN YAĞDA TAM 1 ,5 DAKİKA BOYUNCA KIZARTIYORUZ SONRA PEÇETE ÜZERİNE ALIP YAĞINI ÇEKTİRİP SERVİS YAPALIM.
BENİMKİLER BAYILIYOR LAVAŞ,AYRAN VE SOĞAN SALATASI LEZZETİ GARANTİ
1 yorum:
selam arnavut cigerini cok severim,hic tavuk cigerinden yapilani yemedim.eminim oda cok lezzetlidir,ellerine saglik sevgiler.
Yorum Gönder