şimdi resmi gögörünce neden havuz böreği dediğimi anlamışsınızdır..çünkü börekler kızarmadan önce bir güzel serinliyorlar, kabarması garanti tadı su böreği lezzetinde yapımı çok basit tereyağı margarin karışımını ertiyoruz ve iki yufka arasına sürüyoruz şöyle bir şey var katı yağ sürüyoruz çünkü dolapta biraz donduruyoruz…suda bekletirken suya eryip gitmiyor yağ.yani sıvıyağ olsa suda akar gider…püf noktası bu…. böreğin içmalzemesi size kalmış her şeyli olur benimkiler kıymalı…. ne kadar suda bekleyeceğine sıra gelirse bu sizin arzunuza kalmış ben 10 dakika bekletiyorum…. afiyet olsun ve afiyette kalın
02:57
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
4 yorum:
Ellerine sağlık,sık yaptığım börektir.Çok hoş olmuş,afiyet şeker olsun.....Sevgilerrrr....
Çok enterasmış.. denemek lazım teşekkürler.. bu arada seni unutmadım .. 3 haftadır böbrek nakli geçiren üniversiteden arkadaşım bendeydi.. hediyeni göndermedim sanma sakın... sevgilerle..
Yumuşacık mis gibi .Ben de dolapta bulundururum ,ani gelen misafir için :) sevgiler canım,ellerine sağlık.
Bu çok iyi oldu. Hafta sonu misafirim gelecek yaparım artık. Çok teşekkürler
Yorum Gönder