02:48

SİZCE BU NEDİR? DUYMUŞTUM AMA GENEDE ŞAŞIRDIM

GoGirl ProductBURADAN GİRİP BAKA BİLİRSİNİZ......insan görünce şaşırıyor ama ben hep derim bir şey yapılıyorsa  ve ya üretiliyorsa mutlaka buna ihtiyaç duyan birileri vardır...şahsen hangi kadın ayakta tuvalet ihtiyacını karşılamak isterki iğrenç bir şey  ...ama  üzerimize  sıçramasın diye kullanıla bilir o zaman işe yarayabilir...ayyy daha çok yazmak istemiyorum yazdıkça batıyorum....sizin değerli yorumlarınızı bekliyorum...

6 yorum:

mandalincikmazi dedi ki...

Ben de duymuştum
dışarda
kalabalık yerlerde hijenik olmayan ortamlarda kullanılıyormuş ...

YETENEK-SİZİN dedi ki...

bende mynettemi ne haberini okumuştumda çok gülmüştüm:))
Yıldız ablanın dediği gibi hijyeniklik açısından kullanılıyor

mihrace dedi ki...

yolda yolakta yani tuvaletin olmadığı yerlerde erkekler gibi bir ağaç yada duvar dibine dikilemediğiniz için, tuvaletin olduğu yerlerde de kadınlar tuvaleti her daim kalabalık ve pis olduğu için bulunmuş bir icat. kimi zaman sağlık nedeniyle belini, kalçasını, dizini bükemeyenleri ve bu nedenle tuvalete gitmesi eziyet haline gelenleri de unutmayalım.

yani kimi zaman popoyu aleme göstermeden tuvaletinizi yapabilmenizi, kimi zaman o pis klozetlere minimum temasta bulunmanızı, ve hatta erkekler tuvaletindeki pisuvarı kullanabilmenizi, kimi zaman ise sakatlığınıza yada dikişlerinize rağmen tuvaletinizi yapabilmenizi sağlayan müthiş bi icat.

altına kaçıracak raddedeyken tuvalet aramayan icadın büyüklüğünü kavrayamaz:p ama ben bunu beğenmedim, tek kullanımlık olanları daha hijyenik duruyo.

aydilber dedi ki...

sevgili mihrace yazdıklarına katılıyorum fakat ...bana pek etik görünmedi.

aydilber dedi ki...

evet yetenek-sizin bencede hijyen açısından olmalı...ama en son kullanacağım bir şey

mihrace dedi ki...

canım elinde bu var diye kimse çıkarıp orta yerde çişini yapacak demek değil ki. imkansızlıklar için yapılmış bir icat. uzun yıllardır var. ancak ülkemizde yeni duyuluyor ve o da komik haberler başlığında oluyor genelde.

Related Posts with Thumbnails